top of page
Gray Foil Texture

Henkilökuntamme - Valmiina sinua varten

Jan Nylund kuva.jpg

Jan Nylund

Toimitusjohtaja
+358 400 859 575

Olen valmiina auttamaan aina, kun tarvitset  yritykseesi työntekijöitä tai etsit töitä työnhakijana. Olen kulkenut pitkän matkan henkilöstöpalveluiden alalla ja haluan antaa osaamiseni ja verkostoni Teille hyvät yhteistyökumppanit ja myös
Teille, hyvät työn hakijat.

Toivotan sinut tervetulleeksi asiakkaaksemme.

Odotan yhteyden ottoasi.

Parhain terveisin, 
 

"Janne"

Sami Nylund.jpeg

Sami Nylund

Yhteyspäälliikkö
+358 40 8698986

Yhteyspäällikkönä haluan auttaa hienoja yrityksiä ja työntekijöitä löytämään toisensa. Olen toiminut mm. rakennusalla työnjohdollisissa tehtävissä ja tunnistan kokemukseni kautta, millaiset tekijät sopivat juuri sinun yrityksellesi ja samoin millainen työnantaja sopii juuri sinulle työnhakijana. Olethan yhteydessä pienellä kynnyksellä, kun rekrytointi tai työnhaku tuntuu ajankohtaiselta.

Yhteydenottoasi odotellen, 

Sami

Avatar 103

Tero Kokkonen

Kuljetuspalvelut
+358 50 552 3342

Valmiina palvelukseen aina, kun tarvitset tukea yritystoimintaasi kuljetuspalveluiden muodossa. Voimme  auttaa vaikka yllättävässä kalusto- ja kuljettajan tarpeessa. Voimme toki palvella pidempi aikaisestikin, jos yrityksesi tarvitsee.

Kysy lisää mahdollisuuksista.

Lisätietoa löydät tästä. Kiitän jo etukäteen yhteysdenotostasi

Kuljetusterveisin,

Tero

Sirpa Vallius

Talouspäällikkö
+358 50 409 4655

Vastaan yrityksessämme taloudesta, laskutuksesta ja siihen liittyvästä kokonaisuudesta. Mikäli tarvitset lisätietoa em. asioista yrityksessämme, olethan yhteydessä. Laskutusohjeemme löydät alasivulta "Laskutustiedot" , johon pääset myös klikkamalla tästä.

Olethan yhteydessä jos herää kysyttävää.

Taloushallinnon terveisin,

Sirpa

bottom of page